Rykte: iPhone 12 Pro Max kommer att få en rejäl ökning i batteritid

Senaste ryktena säger att vi kommer få en rejäl ökning i batteritid och magnetcirkeln som vi har sett bilder på får sig ett svar.

Enligt senaste rykten på Twitter menar iHacktu Pro att iPhone 12 Pro Max kommer att ha en ökad batteritid med 3,5h jämfört med iPhone 11 Pro Max. iPhone 12 Max ska tydligen öka batteritiden med 2 timmar och 50 minuter jämfört med iPhone 11. Även om dessa siffror låter otroliga när batteriet dessutom ryktas vara 10% mindre än föregångaren, så ska man tänka på att de påstås komma från Apples tester.

När iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max presenterades tryckte Apple på en ökad batteritid med 4 respektive 5 timmar från iPhone XS-modellerna. Chippet A14 som kommer att baseras på den nya 5-nanometerstekniken lär garanterat göra iPhone 12-modellerna strömsnålare. iHacktu Pro påstår även att magnetcirkeln som vi rapporterat om tidigare kommer initialt att vara ett hjälpmedel för att hålla AirPods eller andra smartphones på plats då iPhone får Reverse Wireless Charging. Men att det senare kommer att komma skal och tillbehör som utnyttjar magnetcirkeln.

Källa: iHacktu Pro
Bild: TheApplePost

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
2 svar

Alla emoji-älskare får ett femtiotal nya emojis att välja mellan och Big Sur släpper sin nionde betaversion och gör sig redo för skarpt släpp.

Med vätebränsleceller skulle vi kunna få en MacBook Pro med ett rejält lyft i batteritid samtidigt som den skulle vara mycket mer miljövänlig.

VI är många som går och väntar på nya iPhone-modeller men nu verkar väntan snart vara över om vi vågar tro Jon Prosser.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!