Rykte: iPhone 12 Pro Max kommer att få en rejäl ökning i batteritid

Senaste ryktena säger att vi kommer få en rejäl ökning i batteritid och magnetcirkeln som vi har sett bilder på får sig ett svar.

Enligt senaste rykten på Twitter menar iHacktu Pro att iPhone 12 Pro Max kommer att ha en ökad batteritid med 3,5h jämfört med iPhone 11 Pro Max. iPhone 12 Max ska tydligen öka batteritiden med 2 timmar och 50 minuter jämfört med iPhone 11. Även om dessa siffror låter otroliga när batteriet dessutom ryktas vara 10% mindre än föregångaren, så ska man tänka på att de påstås komma från Apples tester.

När iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max presenterades tryckte Apple på en ökad batteritid med 4 respektive 5 timmar från iPhone XS-modellerna. Chippet A14 som kommer att baseras på den nya 5-nanometerstekniken lär garanterat göra iPhone 12-modellerna strömsnålare. iHacktu Pro påstår även att magnetcirkeln som vi rapporterat om tidigare kommer initialt att vara ett hjälpmedel för att hålla AirPods eller andra smartphones på plats då iPhone får Reverse Wireless Charging. Men att det senare kommer att komma skal och tillbehör som utnyttjar magnetcirkeln.

Källa: iHacktu Pro
Bild: TheApplePost

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Kommentarer
2 svar

Sugen på en 99mac-kopp eller varför inte en mysig tjocktröja från Macradion? Nu kör vi Black Friday med 25% rabatt.

Äntligen fredag och äntligen Black Friday! Årets största REA-dag är här och Webhallen är redo – är du redo?!

Apples julerbjudande sträcker sig från idag till måndag och vid köpet av en utvald produkt får man presentkort att använda i Apple Store.

Apple ger inte upp hoppet på Touch Bar som har gett mixade känslor sedan det introducerades för fyra år sedan. Senaste patentet visar ett sätt att få bukt på ett av dess bekymmer åtminstone.

Om du har letat efter en adapter som stödjer två externa skärmar med 4K och 60Hz genom USB-C så är den äntligen här.

Adaptivt ljus i HomeKit ökar tillgängligheten med Aqara som nu går in i beta med funktionen och låter kunder testa på det i Kina.