95% av iPhone-ägarna i Kina skulle byta till ett annat märke om WeChat försvann

En undersökning där över 1,2 miljoner iPhone-ägare i Kina har lagt sin röst, blir ytterligare ett bevis på hur viktig WeChat är.

Bloomberg rapporterar om en undersökning på Weibo (En Twitter-liknande plattform i Kina) där mer än 1,2 miljoner personer gav sin röst och det visade sig att ca 95% byter ut sin iPhone mot ett annat märke om WeChat försvinner. För invånare i #Kina skulle en iPhone utan WeChat nästintill vara obrukbar i det vanliga livet. WeChat är som ett eget operativsystem för invånarna i Kina där allt från kommunikation till betalningar sker.

Det är fortfarande oklart om President Trumps handelsförbud mot WeChat sträcker sig till att appen förbjuds i App Store globalt eller bara i USA. Apple har tillsammans med #Disney, #Ford, #Intel, Morgan Stanley, #UPS och #Walmart vädjat till Vita Huset i ett försök att få Trumps administration att ta tillbaka sin order som ska verkställas i slutet av nästa månad.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.