Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

95% av iPhone-ägarna i Kina skulle byta till ett annat märke om WeChat försvann

En undersökning där över 1,2 miljoner iPhone-ägare i Kina har lagt sin röst, blir ytterligare ett bevis på hur viktig WeChat är.

Bloomberg rapporterar om en undersökning på Weibo (En Twitter-liknande plattform i Kina) där mer än 1,2 miljoner personer gav sin röst och det visade sig att ca 95% byter ut sin iPhone mot ett annat märke om WeChat försvinner. För invånare i #Kina skulle en iPhone utan WeChat nästintill vara obrukbar i det vanliga livet. WeChat är som ett eget operativsystem för invånarna i Kina där allt från kommunikation till betalningar sker.

Det är fortfarande oklart om President Trumps handelsförbud mot WeChat sträcker sig till att appen förbjuds i App Store globalt eller bara i USA. Apple har tillsammans med #Disney, #Ford, #Intel, Morgan Stanley, #UPS och #Walmart vädjat till Vita Huset i ett försök att få Trumps administration att ta tillbaka sin order som ska verkställas i slutet av nästa månad.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.