Apple ryktas lansera samlad prenumerationstjänst som heter "Apple One"

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Det är Bloombergs Mark Gurman som idag meddelar att Apple kommer erbjuda alla sina prenumerationstjänster samlade för en lägre månadskostnad och den kommer heta Apple One. Enligt Gurman kommer lansering av Apple One ske i oktober i samband med att Apple lanserar de nya iPhone-modellerna.

Det kommer även finnas olika alternativ av Apple One, där man dels kan teckna sig för ett basutbud där man betalar för Apple Music och Apple TV+, ett lite dyrare alternativ där även Apple Arcade följer med och ett sista alternativ där Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News och lagringsutrymme på iCloud ingår. Apple One skall även fungera med familjedelning så det betyder att upp till sex personer i hushållet kan betala en fast summa så kan alla nyttja tjänsterna.

Via Bloomberg

Kommentarer
3 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.