Förbeställ Disney+ och få rabatt

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Det är den 15 september Disney+ kommer till Sverige och från och med idag går det att förbeställa streamingtjänsten och få rabatt. På Disney+ kommer det finnas material från Disney, #Pixar, #Marvel, Star Wars och National Geographic och ett abonnemang kommer att tillåta att man tittar på fyra olika enheter samtidigt. Precis som på andra streamingtjänster kommer materialet gå att ladda ned och titta på offline och en app till Apple TV kommer att finnas vid lansering.

Erbjudandet som #Disney+ nu har är att om man köper ett år på en gång betalar man 590 kronor istället för 689 kronor som det normalt kostar. Erbjudandet gäller fram till 2020-09-14.

Vill du läsa mer om tjänsten och ta del av erbjudandet kan du göra det på Disney's hemsida.

Källa: Disney

Kommentarer
2 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.