Rykte: iPhone-eventet blir inte av förrän oktober

Jon Prosser påstår att iPhone 12-eventet sker i oktober och att iPhone 12 Pro-modellerna kanske skeppas så sent som i november.

Det är läckan Jon Prosser som är i farten igen. På Twitter avslöjar han nu datum som han har fått ta del av för höstens event och släpp. Prosser medger själv att hans läckor har haft en träffsäkerhet på 80%, men att han inte har haft fel om ett släppdatum hittills. Jon Prosser skriver att Apple Watch Series 6 och iPad kommer att släppas med ett pressmeddelande den 7:e september. Vilket känns märkligt då varje ny Apple Watch hittills har släppts med den senaste WatchOS-version som presenterats under #WWDC, vilket i detta fallet blir #WatchOS 7 som borde kräva iOS 14. Om det inte visar sig att Apple väljer att släppa iOS 14 innan släppet av iPhone 12.

Han tar sedan upp i inlägget att iPhone 12-eventet inte kommer att ske förrän 12:e oktober där alla årets iPhones kommer att presenteras. Vidare menar Prosser att de vanliga modellerna utav iPhone 12 kommer att gå att förbeställa samma dag för att skeppas en vecka senare, den 19:e oktober. De två iPhone 12 Pro-modellerna väntas inte finnas till förbokning förrän i november utan exakt datum. Jon Prosser fortsätter tråden med att det här är den informationen han har fått ta del av som finns just nu ”i systemet”, och att han uppdaterar om någonting ändras. Skulle detta stämma så är det första gången sedan 2011 som inte Apple håller sitt event för iPhone i september.

Via: MacRumors

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.