Dave2D ger sin åsikt huruvida man ska köpa en Mac-dator med Intel idag eller vänta

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.

Dave Lee som driver en teknik-kanal på Youtube med samma namn, berättar om hans karriär som började med en idé om att få släppa ett spel till App Store. Spelet som sedan satte rötter för en karriär på Youtube, skapade Dave på en begagnad MacBook Air. I sin recension för den senaste uppdateringen till iMac tar han också upp frågan som sitter på allas läppar; Ska jag köpa en Mac-dator med Intel idag eller vänta in Apples satsning på Apple Silicon?

Hans svar är lika enkelt som självklart men det baseras ju självklart på ens behov. Om du behöver en Mac-dator idag för att kunna skapa. Tveka inte, gör det bara. Dave berättar sedan att om han hade väntat på nästa stora grej, kanske han inte hade varit där han är idag. Dave avslutar klippet med en kort recension över vad han tycker om Apples senaste uppdatering av iMac 27 tum.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.