Apple skriver avtal med Martin Scorsese

Apple ser till att säkra framtida titlar från Oscarsvinnaren Martin Scorsese som senast släppte filmen 'The Irishman' till Netflix.

Apple har skrivit under ett avtal med Martin Scorseses produktionsbolag Sikelia Productions. Avtalet som omnämns sträcka sig över ”flera år”, kommer betyda att ATV+ har första tjing på varenda produktion som skapas av Martin Scorsese och hans produktionsbolag. Detta kommer alltså ett par månader efter att Apple vann en budgivning för Martin Scorseses kommande film, 'Killers of the Flower Moon'.

I filmen som är baserad på en bok av David Grann, spelar både Leonardo DiCaprio och Robert De Niro huvudrollerna. Filmen förväntas komma upp på biografer i februari för att senare landa på ATV+. Martin Scorseses senaste film 'The Irishman' kom till Netflix i vintras och blev Oscarsnominerad i tio olika kategorier.

Via: 9to5mac
Bild: Modernista

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.