Parallels 16 har lanserats med stöd för macOS Big Sur

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Nu har Parallels 16 lanserats och några av funktionerna är att det har blivit snabbare och mer effektivt och startar nu dubbelt så snabbt. Det går nu även dela en skrivare mellan operativsystemen som kör Parallels och den största nyheten är att de har stöd för macOS Big Sur som lanseras i höst.

Parallels 16 går att prova kostnadsfritt i 14 dagar och har du antingen Parallels 14 eller 15 sedan tidigare så kan du uppgradera för 595 kronor. Vill du köpa Parallels 16 och inte har en tidigare version så landar kalaset på från 950 kronor beroende på vilken licens du vill ha.

Källa: Parallels, via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.