Parallels 16 har lanserats med stöd för macOS Big Sur

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Nu har Parallels 16 lanserats och några av funktionerna är att det har blivit snabbare och mer effektivt och startar nu dubbelt så snabbt. Det går nu även dela en skrivare mellan operativsystemen som kör Parallels och den största nyheten är att de har stöd för macOS Big Sur som lanseras i höst.

Parallels 16 går att prova kostnadsfritt i 14 dagar och har du antingen Parallels 14 eller 15 sedan tidigare så kan du uppgradera för 595 kronor. Vill du köpa Parallels 16 och inte har en tidigare version så landar kalaset på från 950 kronor beroende på vilken licens du vill ha.

Källa: Parallels, via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.

För er som har märkt att Måndagsquizet uteblev idag försöker vi plåstra såren lite med en demonstration av Apples första dator.

Den här veckan recenserade vi den efterlängtade iPad Air och packade upp höstens första leverans av iPhone 12.

Skippar du årets iPhone men vill kunna njuta av de nya bakgrundsbilderna så finns de att ladda ner här.

De som är rädda om sina skal gör rätt i att ta av dem innan de laddar med MagSafe om de vill undvika att märka dom med en cirkel runt loggan.