Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Parallels 16 har lanserats med stöd för macOS Big Sur

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Nu har Parallels 16 lanserats och några av funktionerna är att det har blivit snabbare och mer effektivt och startar nu dubbelt så snabbt. Det går nu även dela en skrivare mellan operativsystemen som kör Parallels och den största nyheten är att de har stöd för macOS Big Sur som lanseras i höst.

Parallels 16 går att prova kostnadsfritt i 14 dagar och har du antingen Parallels 14 eller 15 sedan tidigare så kan du uppgradera för 595 kronor. Vill du köpa Parallels 16 och inte har en tidigare version så landar kalaset på från 950 kronor beroende på vilken licens du vill ha.

Källa: Parallels, via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.