Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Foxconns årliga personaljakt är i full gång inför iPhone 12

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verkliga.

Foxconns årliga rekrytering av anställda inför massproduktion av höstens iPhone har startat. Ett ytterligare tecken på att produktionen ligger en månad efter då dessa rekryteringar vanligtvis sker i juli varje år. Det är Foxconns fabrik i Zhengzhou som behöver anställa till deras monteringsband, och det räknas med att fabriken har närmare en miljon anställda när rekryteringen är slutförd.

Interna rekommendationer som leder till anställningar kan resultera i en bonus på upp till 9,000 yuan (Ca 11000kr). Enligt rykten har Apple beställt ca 80 miljoner exemplar av iPhone 12-serien som förväntas bestå utav fyra modeller. Med alla rykten om förseningar och nu detta som ett ytterligare tecken, lär vi se iPhone 12-serien i butikshyllan som tidigast i oktober.

Via: Appleinsider

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.