Foxconns årliga personaljakt är i full gång inför iPhone 12

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verkliga.

Foxconns årliga rekrytering av anställda inför massproduktion av höstens iPhone har startat. Ett ytterligare tecken på att produktionen ligger en månad efter då dessa rekryteringar vanligtvis sker i juli varje år. Det är Foxconns fabrik i Zhengzhou som behöver anställa till deras monteringsband, och det räknas med att fabriken har närmare en miljon anställda när rekryteringen är slutförd.

Interna rekommendationer som leder till anställningar kan resultera i en bonus på upp till 9,000 yuan (Ca 11000kr). Enligt rykten har Apple beställt ca 80 miljoner exemplar av iPhone 12-serien som förväntas bestå utav fyra modeller. Med alla rykten om förseningar och nu detta som ett ytterligare tecken, lär vi se iPhone 12-serien i butikshyllan som tidigast i oktober.

Via: Appleinsider

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.