Ett nytt batteri kan betyda att vi får en ny MacBook snart

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Det är Safety Korea som har godkänt ett nytt batteri som heter A2389, och baserat på namnet kan detta tillhöra en ny MacBook Air eller MacBook Pro 13 tum. Det skulle mycket väl kunna vara den första Mac-datorn vi får se med Apple Silicon. I samband med registreringen av batteriet lades även en bild upp på Safety Korea. Apple har ju uppdaterat både MacBook Air och MacBook Pro 13 tum tidigare i år vilket skulle kunna betyda att det är en helt ny MacBook som får detta batteri, om den nu lanseras redan i år.

Sedan Apple presenterade sin övergång till Apple Silicon, har det spekulerats vilt om vilken Mac-dator som kommer präglas med det först. De flesta röster har hamnat på just en 13 tums MacBook, och många säger även att den kommer att lanseras i höst. Flera rykten har även pekat mot att det kan bli en MacBook Pro 13 tum som då skulle säljas vid sidan av nuvarande Intel-baserade MacBook Pro.

Källa: 91mobiles

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Nearplugs är något vi sett tidigare, AirPods Pro-pluggar som ska sitta bättre än originalet - dessa går inte särskilja från originalet. De har samma vita färg, mjuk silikon, det lilla filtret i ljudgången och fäster med ett klick.

Trots att hösten är här med full kraft och vindarna utomhus är påtagliga så kanske några av er tycker om när det fläktar även inomhus på hösten.

Batteri, skärm och kamera är några av komponenterna som nu kräver auktoriserade verkstäder för att kunna bytas.

Apple har presenterat hur deras senaste kvartal har gått och precis som tidigare kvartal så går det uppåt i de flesta kategorierna.

Apples olika samlingstjänster som kallas Apple One kommer lanseras imorgon den 30 oktober.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna gång är det fortsatt fokus på de nya iPhone-modellerna.