Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Ett nytt batteri kan betyda att vi får en ny MacBook snart

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Det är Safety Korea som har godkänt ett nytt batteri som heter A2389, och baserat på namnet kan detta tillhöra en ny MacBook Air eller MacBook Pro 13 tum. Det skulle mycket väl kunna vara den första Mac-datorn vi får se med Apple Silicon. I samband med registreringen av batteriet lades även en bild upp på Safety Korea. Apple har ju uppdaterat både MacBook Air och MacBook Pro 13 tum tidigare i år vilket skulle kunna betyda att det är en helt ny MacBook som får detta batteri, om den nu lanseras redan i år.

Sedan Apple presenterade sin övergång till Apple Silicon, har det spekulerats vilt om vilken Mac-dator som kommer präglas med det först. De flesta röster har hamnat på just en 13 tums MacBook, och många säger även att den kommer att lanseras i höst. Flera rykten har även pekat mot att det kan bli en MacBook Pro 13 tum som då skulle säljas vid sidan av nuvarande Intel-baserade MacBook Pro.

Källa: 91mobiles

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.