Ett nytt batteri kan betyda att vi får en ny MacBook snart

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Det är Safety Korea som har godkänt ett nytt batteri som heter A2389, och baserat på namnet kan detta tillhöra en ny MacBook Air eller MacBook Pro 13 tum. Det skulle mycket väl kunna vara den första Mac-datorn vi får se med Apple Silicon. I samband med registreringen av batteriet lades även en bild upp på Safety Korea. Apple har ju uppdaterat både MacBook Air och MacBook Pro 13 tum tidigare i år vilket skulle kunna betyda att det är en helt ny MacBook som får detta batteri, om den nu lanseras redan i år.

Sedan Apple presenterade sin övergång till Apple Silicon, har det spekulerats vilt om vilken Mac-dator som kommer präglas med det först. De flesta röster har hamnat på just en 13 tums MacBook, och många säger även att den kommer att lanseras i höst. Flera rykten har även pekat mot att det kan bli en MacBook Pro 13 tum som då skulle säljas vid sidan av nuvarande Intel-baserade MacBook Pro.

Källa: 91mobiles

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.