Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Phil Schiller blir Apple Fellow

Vice VD för Apple, Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Det är få före honom, bara elva stycken för att vara exakt där Steve Wozniak är en utav dem som belönats med titeln. Apple Fellow är ett bevis på att personen i fråga erkänts som värdefull i företaget och intar en mer eller mindre guru-liknande roll där de jobbar direkt under högsta hönset Tim Cook.

Phil ska fortsätt ha ansvar för App Store och Apple Events men lämnar över sin tidigare titel som Vice VD till Greg (Joz) Joswiak. En Fellows uppgift är att vara en ålderman, en guide i företaget med sin oslagbara kunskap och erfarenhet. De belönas också med aktier och en stor ära. Tim Cook, Apples VD säger:

“Phil has helped make Apple the company it is today and his contributions are broad, vast, and run deep. In this new role he will continue to provide the incredible thought partnership, and guidance that have defined his decades at Apple,”

Phil har lärt sig väl under åren. Säger Steve hoppa, ja, då hoppar man.

Källa: Apple Press Via: Teknikveckan.

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.