Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon bekräftar: Vi kommer till Sverige

Alla rykten genom åren var sanna och Amazon meddelar idag att de kommer att komma till Sverige.

Det är i ett pressmeddelande Amazon bekräftar att Amazon.se blir verklighet och de kommer till Sverige. De meddelar att Amazon.se kommer bli en ny köpupplevelse för svenska kunder och en möjlighet för mindre, lokala företag att nå ut till fler kunder både här i Sverige och i resten av världen. Alex Ootes, Vice President EU Expansion på Amazon säger:

”Amazon har varit tillgängligt för svenska konsumenter och företag genom våra olika europeiska hemsidor under flera år, men nästa steg är att introducera ett komplett detaljhandelserbjudande i Sverige och det är det vi planerar att göra nu. Vi är optimistiska inför att vi, genom att fokusera på de saker vi tror att kunderna kommer att lägga störst vikt vid – låga priser, stort utbud och snabba leveranser – på sikt kommer att kunna vinna de svenska kundernas förtroende.”

Exakt när lanseringen kommer att ske meddelar Amazon inte men det är nog inte speciellt långt kvar. Har du själv en butik och vill finnas på Amazon kan ni maila till [email protected] för att få mer information.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.