Amazon bekräftar: Vi kommer till Sverige

Alla rykten genom åren var sanna och Amazon meddelar idag att de kommer att komma till Sverige.

Det är i ett pressmeddelande Amazon bekräftar att Amazon.se blir verklighet och de kommer till Sverige. De meddelar att Amazon.se kommer bli en ny köpupplevelse för svenska kunder och en möjlighet för mindre, lokala företag att nå ut till fler kunder både här i Sverige och i resten av världen. Alex Ootes, Vice President EU Expansion på Amazon säger:

”Amazon har varit tillgängligt för svenska konsumenter och företag genom våra olika europeiska hemsidor under flera år, men nästa steg är att introducera ett komplett detaljhandelserbjudande i Sverige och det är det vi planerar att göra nu. Vi är optimistiska inför att vi, genom att fokusera på de saker vi tror att kunderna kommer att lägga störst vikt vid – låga priser, stort utbud och snabba leveranser – på sikt kommer att kunna vinna de svenska kundernas förtroende.”

Exakt när lanseringen kommer att ske meddelar Amazon inte men det är nog inte speciellt långt kvar. Har du själv en butik och vill finnas på Amazon kan ni maila till [email protected] för att få mer information.

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!