Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så skulle nästa iMac kunna se ut om vi får drömma

Undertecknad behöver en ny iMac men går och väntar på att Apple skall uppdatera designen och tills dess kan vi drömma oss bort med lite konceptbilder.

Daniel Bautista bestämde sig för att göra sin egen version av iMac och vi måste säga att han verkligen har lyckats. Daniel tycker att de tjocka ramarna skall bort och istället har vi massvis med skärm och undersidan kläs in i en läcker metallram som påminner om iPad Pro. Den skall även ha stöd för Face ID och all teknik gömmer sig i den tunna svarta ramen i toppen av skärmen.

Det är inte bara iMac som han lyfter fram utan även ett Magic Keyboard med bakgrundsbelysta tangenter och en Magic Mouse som har stöd för Qi-laddning. Det fina i kråksången är att i foten till iMac finns en inbyggd Qi-laddare så vi kan placera musen där när vi inte arbetar. Ett välgjort koncept och vi hade inte klagat om nästa iMac såg ut som denna. Tyvärr så ryktas det om att Apple kommer behålla nuvarande design fram tills att de första enheterna med Apples egna ARM-processorer kommer men det återstår att se.

Källa: Behance

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.