Så skulle nästa iMac kunna se ut om vi får drömma

Undertecknad behöver en ny iMac men går och väntar på att Apple skall uppdatera designen och tills dess kan vi drömma oss bort med lite konceptbilder.

Daniel Bautista bestämde sig för att göra sin egen version av iMac och vi måste säga att han verkligen har lyckats. Daniel tycker att de tjocka ramarna skall bort och istället har vi massvis med skärm och undersidan kläs in i en läcker metallram som påminner om iPad Pro. Den skall även ha stöd för Face ID och all teknik gömmer sig i den tunna svarta ramen i toppen av skärmen.

Det är inte bara iMac som han lyfter fram utan även ett Magic Keyboard med bakgrundsbelysta tangenter och en Magic Mouse som har stöd för Qi-laddning. Det fina i kråksången är att i foten till iMac finns en inbyggd Qi-laddare så vi kan placera musen där när vi inte arbetar. Ett välgjort koncept och vi hade inte klagat om nästa iMac såg ut som denna. Tyvärr så ryktas det om att Apple kommer behålla nuvarande design fram tills att de första enheterna med Apples egna ARM-processorer kommer men det återstår att se.

Källa: Behance

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!