Netflix lanserar ny funktion för stressade människor

Är du en stressad person eller vill slakta en serie lite fortare så kommer detta snart gå att göra.

Under 2019 drog Netflix igång ett test där de lät vissa utvalda personer se materialet på tjänsten i olika hastigheter. Skådespelare och filmskapare världen över gillade inte funktionen då filmen eller serien är tänkt att se i den hastighet som de själva har valt. Netflix verkar inte ha brytt sig nämnvärt om kritiken och kommer inom kort börja rulla ut funktionen till alla.

Först kommer Android-användare få funktionen och sedan rullas den ut till oss som kör iOS. Det kommer då gå att välja att sänka tempot 0,25 till 0,75 gånger hastigheten eller dra upp hastigheten 1,25 till 1,5. gånger hastigheten. Och det kommer gå att göra på allt material på plattformen. Varför en sådan här funktion behöver finnas kan vi inte förstå utan tycker nog att har man inte tid att se en film eller serie i vanlig hastighet så bör man nog inte se den just då.

Via The Verge och Teknikveckan

Skriven av Marcus Attefors

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!