Koncept: Så skulle en iPad Mini med iPad Pro-design kunna se ut

iPad Mini är en trevlig liten surfplatta men designen på den känns allt annat än modern med sin hemknapp och stora ramar.

Twitter-användaren Parker Ortolani har nu lagt upp konceptbilder på hur iPad Mini skulle kunna se ut med samma designspråk som iPad Pro har. Genom att ta bort hemknappen och mycket av ramarna runt iPad Mini har han fått ned storleken 20 procent samtidigt som skärmen fortfarande är 7,9 tum. Den har även stöd för nya Apple Pencil och laddas precis som iPad Pro på sidan av enheten och sitter fast med magneter.

Vi hoppas att detta designspråk appliceras på samtliga iPad-modeller som finns framöver då det är så läckert och gör enheterna så mycket mer moderna. Om Apple kommer köra vidare på Face ID enbart på iPad Pro återstår att se, men vi hoppas inte så är fallet.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.