Koncept: Så skulle en iPad Mini med iPad Pro-design kunna se ut

iPad Mini är en trevlig liten surfplatta men designen på den känns allt annat än modern med sin hemknapp och stora ramar.

Twitter-användaren Parker Ortolani har nu lagt upp konceptbilder på hur iPad Mini skulle kunna se ut med samma designspråk som iPad Pro har. Genom att ta bort hemknappen och mycket av ramarna runt iPad Mini har han fått ned storleken 20 procent samtidigt som skärmen fortfarande är 7,9 tum. Den har även stöd för nya Apple Pencil och laddas precis som iPad Pro på sidan av enheten och sitter fast med magneter.

Vi hoppas att detta designspråk appliceras på samtliga iPad-modeller som finns framöver då det är så läckert och gör enheterna så mycket mer moderna. Om Apple kommer köra vidare på Face ID enbart på iPad Pro återstår att se, men vi hoppas inte så är fallet.

Källa: Twitter

Skriven av Marcus Attefors

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.