Rykte: iMac kanske uppdateras imorgon

Senaste ryktena säger att iMac uppdateras imorgon och att Fusion-drive äntligen försvinner från menyn. Dock så verkar uppdateringen sakna det viktigaste.

Två twitter-profiler som kallar sig @Soybeys och@Jioriku sprider rykten om Apples iMac. I det första twitter-inlägget står det att iMac ska uppdateras och att detta kanske sker på måndag. I det andra inlägget kom den ledsamma nyheten om att dessa iMacs behåller nuvarande design och hintar om att en ny design sparas till iMac med Apple Silicon. Så för dem som hade hoppats på en Intel-baserad iMac med ny design så är det här tråkiga nyheter.

Vad som ryktas uppdateras förutom nyare Intel-processorer, är att Fusion-drive äntligen läggs ner till fördel för SSD och att iMac får Apples T2-chip. Apple kommer att jobba aggressivt för att kunder ska gå över till deras Mac-datorer med Apple Silicon de kommande åren. Så att en ny fräschare design för iMac sparas till släppet med Apple Silicon känns ganska troligt. @Soybeys svarar i en kommentar till sitt inlägg att denna iMac kan lanseras i september.

Via: 9to5mac

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.