Apple drar igång Security Research Device Program

Är du en hackare av rang och är episkt bra på att hitta buggar och säkerhetshål så kan Apples nya Security Research Device Program vara värt att spana in.

Security Research Device Program är utformat så Apple kan få hjälp att hitta säkerhetshål och buggar i deras mjukvara. Det går att ansöka för att vara med på deras hemsida och vissa får även tillgång till en speciell iPhone som inte har några begränsningar. Man skulle nästan kunna säga att det är som en jailbreakad telefon och de som får en kommer även få tillgång till unixskalet och köra valfritt verktyg mot iPhonen.

Det kommer dock med en rad restriktioner och telefonen får aldrig vara ute i det fria och alla buggar som hittas måste rapporteras in till Apple. Man skall även vara med i Apple Developer Program och ha tidigare meriter av att hitta buggar.

Tips! Ta en titt när vi jailbreakade vår iPhone:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Källa: Apple, Via Macrumors.

Skriven av Marcus Attefors

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.