Rykte: Flätad Lightning-kabel läckt på twitter igen

(UPPDATERAD) Ytterligare bilder på läckt USB-C till Lightning-kabel som är flätad har läckt på Twitter.

Många rykten pekar mot att vi blir utan strömadapter i nästa iPhone men att vi får en USB-C till Lightning-kabel verkar vara säkert. Att det blir en flätad kabel verkar också stämma, den svarta modellen tillhör tydligen iMac Pro.

Det är @L0vetodream som på Twitter idag postade bilder på den påstådda kabeln tillsammans med en variant för iMac Pro som verkar följa med våra framtida Apple-produkter. På bilderna ser man den typiska pappersförpackningen som brukar sitta runt kablar till Apples produkter.

Dessa kablar kan ju mycket väl vara en självständig produkt från Apple som går att köpa som tillbehör eller kanske rentav komma från en tredjepartstillverkare. Än så länge finns det inga säkra rykten om huruvida alla fyra kommande modeller får denna kabel. Dessa rykten kommer att fortsätta utvecklas enda tills Apple lanserar iPhone 12, vilket verkar bli i oktober.

Artikeln är uppdaterad. Den svarta kabeln på bilderna tillhör iMac Pro och det finns inga indikationer på att den kommer att skeppas med iPhone.

Källa: @L0vetodream

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.