Ming-chi Kuo

Rykte: iPhone 14 Kan få 5x optisk zoom

Senaste ordet från Ming-chi Kuo är att Apple har lagt beställningar för 2022 års iPhone 14 på teleobjektiv som kan ge oss avsevärt bättre zoom.

Huawei P30 Pro

Analytikern Ming-chi Kuo påstår att Apple har lagt beställningar på teleobjektiv med periskop till sina iPhones för år 2022. Liknande objektiv har populariserats av Huawei med P30 Pro och även Samsung med årets modell Galaxy S20 ULTRA. Det skulle kunna ge iPhone optisk zoom upp till 5x och digital zoom upp till 50x.

Årets iPhone 12 sägs ju få bättre autofokus tack vare övergången till ett nytt system från Semco, som Ming-chi Kuo menar även kommer att vara dom som står för teleobjektivet med periskop för 2022 års iPhone. Även om Oppo och andra kinesiska tillverkare har släppt modeller med upp till 10x optisk zoom så känns det som att Apple kommer att lägga sig på runt 5x. Dessa teleobjektiv tar upp mer plats internt, framförallt på längden och i Huaweis P30 Pro sträcktes teleobjektivet upp till 40% av insidan.

Via: 9to5mac
Bild: Huawei

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.