Macradion: Semesta på öjn

Semstertider är ju härligt och Marcus har hittat hem och spenderar ett par veckor på Gotland men allt gick inte så smidigt som önskat.

HomeKit är trevligt att använda sig av även som larm men Marcus får även vetskap om hur känsligt det kan vara om man inte tänker efter innan man lämnar hemmet. Dennis AirPlayar LP-skivor som aldrig förr och Mathias har gått över till Android - ett tag. Vi pratar även om Magic Keyboard VS Smart Keyboard VS Logitechs senaste tangentbord till iPad. Detta och mycket mer kan du förvänta dig i detta avsnitt av Macradion.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.