Årets foto

Detta foto tog hem årets iPhone Photography Awards

Årets vinnare av iPhone Photography Awards är klar. Med en iPhone X fick Dimpy Bhalotia till årets foto i denna tävling som firar 13 år.

Årets vinnare av iPhone Photography Awards (IPPA) är korade och markerar trettonde året för tävlingen. Tävlingen där vinnande foton i 18 olika kategorier koras och kraven är att fotona är tagna med en iPhone, och endast redigerade med appar för iPhone. Tyvärr fanns ingen från Norden med bland vinnarna. Årets pris och även pris för årets fotograf gick till Dimpy Bhalotia från Storbritannien, för hennes foto Flying boys som var taget med en iPhone X. Nedanför kan ni se hennes foto tillsammans med övriga vinnare i den kategorin.

iPhone 4 håller än.

En iPhone 4 tog hem första pris i People-kategorin och flera vinster i diverse kategorier var tagna med iPhone 6. Ett tecken på att den senaste tekniken inte krävs så länge man har ett öga för fotografi. IPPA är en självständig tävling där vem som helst kan anmäla sina foton för en kostnad. Apple har ju sin egna tävling Shot On iPhone men brukar ända lyfta fram vinnarna från iPhone Photography Awards i sina kanaler. Årets alla vinnare hittar ni här och för att anmäla er till 2021 års tävling klickar ni här.

Via: 9to5mac
Källa: IPPA

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Spelar du spel på din Mac eller behöver vissa program som enbart finns till Windows så är Parallels ett trevligt program som löser biffen.

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.