Det här är nytt i iOS 14 beta 3

Idag släppte Apple iOS 14 beta 3 till utvecklare och vi har tagit en titt för att se vad som är nytt.

Först ut är att vi nu kan ha klockan som en widget på hemskärmen om så önskas. Det går att välja på att antingen bara se en klocka eller flera i olika tidzoner vilket kan vara lite trevligt.

På Apples utvecklarsidor kan vi även läsa att en av nyheterna är att det nu går att dela låtar, album och spellistor från Apple Music i Snapchat Stories. Utöver detta har vi fått en ny ikon för Apple Music som känns lite iOS 7-inspirerad - på ett bra sätt. Apple Watch hjälper oss nu även att tvätta händerna men nytt i senaste betan är att vi nu kan ställa in att om vi inte har tvättat händerna några minuter efter att vi kommit hem så kan vi nu få en påminnelse om detta. I Shortcuts-appen har vi även längst ned lite nybörjar-genvägar vi kan använda oss av för att lära oss hur det hela fungerar.

Sen är det mestadels buggfixar som Apple nämner och widgets skall nu fungera bättre generellt och 3D-touch fungerar inte alls i denna beta.

Artikeln kommer att uppdateras om vi hittar några fler godsaker i den senaste versionen av iOS 14.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.