Det här är nytt i iOS 14 beta 3

Idag släppte Apple iOS 14 beta 3 till utvecklare och vi har tagit en titt för att se vad som är nytt.

Först ut är att vi nu kan ha klockan som en widget på hemskärmen om så önskas. Det går att välja på att antingen bara se en klocka eller flera i olika tidzoner vilket kan vara lite trevligt.

På Apples utvecklarsidor kan vi även läsa att en av nyheterna är att det nu går att dela låtar, album och spellistor från Apple Music i Snapchat Stories. Utöver detta har vi fått en ny ikon för Apple Music som känns lite iOS 7-inspirerad - på ett bra sätt. Apple Watch hjälper oss nu även att tvätta händerna men nytt i senaste betan är att vi nu kan ställa in att om vi inte har tvättat händerna några minuter efter att vi kommit hem så kan vi nu få en påminnelse om detta. I Shortcuts-appen har vi även längst ned lite nybörjar-genvägar vi kan använda oss av för att lära oss hur det hela fungerar.

Sen är det mestadels buggfixar som Apple nämner och widgets skall nu fungera bättre generellt och 3D-touch fungerar inte alls i denna beta.

Artikeln kommer att uppdateras om vi hittar några fler godsaker i den senaste versionen av iOS 14.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.