Airpods Studio

Rykte: Ett patent kanske skvallrar om hur vi kommer att styra Airpods Studio

Ett av Apples patent rörande over-ear hörlurar kanske skvallrar om hur vi kommer att styra kommande Airpods Studio.

Genom att sensorer känner av hur man bär hörlurarna kommer de touch-baserade styrgesterna att fungera åt samma riktning för användaren oavsett hur man bär dom. En smidig lösning för alla som vill kunna bära sina hörlurar som de känner för, utan att behöva fundera över vilket håll de ska svepa för att byta låt eller ändra volymen.

Tidigare patent har även tagit upp att hörlurarna ska kunna känna av vilket öra som är vilket och justera ljudet för vänster- och högersida åt dig utan att du ska behöva vända på hörlurarna själv. Ett patent är som vanligt ingen garanti för kommande produkter och dess funktioner och med rykten om att Airpods Studio kommer att släppas i höst så kommer vi snart att få reda på vad som stämmer. Andra rykten har ju även tagit upp att Apple satsar på en slags modulär lösning där man kommer att kunna köpa olika sorters öronkuddar som passar ens behov. Priset ryktas fortfarande landa på omkring 349 dollar.

Via: 9to5mac

Läs även

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.

mStore kommer öppna upp en Apple-butik i Stockholm City i Digital Inns gamla lokal.