Ett gäng vänner återskapar bakgrundsbilden i macOS Big Sur

I höst lanseras macOS Big Sur och med uppdateringen får vi även lite nya bakgrundsbilder som är tagna i Big Sur. Ett glatt kompisgäng har nu återskapat bilden som Apple själva tog.

Ett kompisgäng som tidigare har återskapat bakgrundsbilder i macOS som ligger i Kalifornien har nu försökt göra samma sak med macOS Big Sur. Bakgrundsbilden som Apple har tagit är från Big Sur som ligger i Kalifornien och i bilden ser vi hur Santa Lucia-bergen ansluter till Stilla havet, och hur lätt är det då att återskapa bilden? Det visade sig inte vara helt lätt då bilden var tagen för högt upp för att kunna använda sig av en drönare så det hela måste göras med helikopter.

De lyckades få tag på en helikopterpilot som av en slump flög fotografen som tog bilden som Apple använder i Big Sur. När det var löst så stötte de på nästa problem och det var att Apple tog bilden på vintern och de skall ta bilden på sommaren. Området där fotot är taget är på sommaren fullt med dimma och solen står inte heller likadant på sommaren. Hur det hela löste sig kan ni se i videon nedan som faktiskt är riktigt intressant:

Källa: Reddit