Utvecklarna bakom det populära spelet Monument Valley visar upp ett helt nytt spel

Monument Valley var ett fantastiskt vackert och underhållande spel och likaså sin uppföljare, men nu kommer spelstudion med ett helt nytt spel.

Ustwo Games som bland annat har gjort Monument Valley-spelen är nu tillbaka och visar upp en teaser av sitt kommande spel ”Alba: a Wildlife Adventure”. Teasern avslöjar inte mycket men vi kommer befinna oss i något tropiskt land med stora miljöer. Spelet kommer att släppas i vinter och kommer då gå att spela på iOS, macOS, tvOS, PC och konsoler.

Skriven av Marcus Attefors

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.