Mario Kart till iOS får landskapsläge

En ny uppdatering som släpps idag gör det möjligt att spela Mario Kart i landskapsläge, vilket är betydligt mer trivsamt att sladda runt i.

Mario Kart har inte känts helt rätt i porträttläge och nu kommer äntligen landskapsläget. Vi kan välja att köra i landskapsläge när vi startar en ny Tour och med en liggande telefon får vi också styrkontrollen till vänster vilket gör det mer likt konsolupplevelsen.

Nintendo har ryktats vilja sluta göra mobilspel för att det inte varit tillräckligt lönsamt. Planen är då att ha kvar de redan släppta spelen och lägga krutet på dem.

Vi har reagerat på Nintendos prissättning vilket varit rätt dum. Spelet är gratis men för att komma åt hela spelet ska vi betala en månadskostnad. Tror många hellre slantat upp en fast summa för att sedan äga hela spelet från start. Hur det blir med Nintendo och mobilspel i framtiden får vi se.

Nedan kan ni se en trailer för uppdateringen till Mario Kart iOS.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Är du ute efter lite smarta högtalare med AirPlay 2-stöd så kan du från och med idag spara lite pengar om du köper Sonos.

Då var det dags för ett nytt avsnitt av Macradion och denna gång går vi igenom sjukhusbelysning och de nya M1-datorerna.

Nästa stora dramafilm från Apple verkar innehålla det som krävs för en Oscar och Apple själva verkar tro det som ser till att släppa den precis lagom tills det är dags att nominera.

Är du inte helt sugen på att lägga en bit över 4 000 för Magic Keyboard till iPad Pro? Vi har spanat in Brydge Pro+ som kostar ungefär hälften av den summan.

Ming-Chi Kuo har enligt sina källor en tidsram om när det kommer nydesignade MacBooks från Apple och tyvärr kommer vi att få vänta lite.

Senaste rykten delar upp iPad Pro-serien till två separata släpp. Där den ena ska få miniLED och den andra OLED.