Mario Kart till iOS får landskapsläge

En ny uppdatering som släpps idag gör det möjligt att spela Mario Kart i landskapsläge, vilket är betydligt mer trivsamt att sladda runt i.

Mario Kart har inte känts helt rätt i porträttläge och nu kommer äntligen landskapsläget. Vi kan välja att köra i landskapsläge när vi startar en ny Tour och med en liggande telefon får vi också styrkontrollen till vänster vilket gör det mer likt konsolupplevelsen.

Nintendo har ryktats vilja sluta göra mobilspel för att det inte varit tillräckligt lönsamt. Planen är då att ha kvar de redan släppta spelen och lägga krutet på dem.

Vi har reagerat på Nintendos prissättning vilket varit rätt dum. Spelet är gratis men för att komma åt hela spelet ska vi betala en månadskostnad. Tror många hellre slantat upp en fast summa för att sedan äga hela spelet från start. Hur det blir med Nintendo och mobilspel i framtiden får vi se.

Nedan kan ni se en trailer för uppdateringen till Mario Kart iOS.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Har du drömt om att kunna köra macOS på din iPad? Just detta har en person lyckats med men det flyter inte på så bra.

Våra barn är det mest ovärderliga vi har och tack vare tekniken kan vi hålla lite bättre koll på de små liven när de inte är i närheten av oss.

Det svänger fort i ryktesverkstaden och det senaste budet är att iPad Mini kommer få sig en välbehövd uppgradering.

Videomöten och distansering är en ny vardag för oss alla och med alla digitala möten är det viktigt med bra ljud och en vettig mikrofon, eller hur?

Äntligen torsdag och dags för ett rykande färskt avsnitt av vår Apple-fokuserade podd Macradion.

Många har försökt att få olika operativsystem att fungera med Apple Silicon och nu har Corellium släppt en variant av Ubuntu som fungerar med M1.