Rykte: Nästa iPad Air kommer bli lite billigare

iPad är en produkt som många familjer idag har hemma för att få en paus från barnens skrik, läsa nyheter, arbeta på och mycket mer. En iPad byts inte heller ut lika ofta som mobiltelefoner.

Men när det väl är dags att byta så kan det ju vara trevligt att komma så billigt undan som möjligt. Apple har idag sin iPhone SE som är ett billigare alternativ med modern hårdvara. Digitimes påstår sig ha källor som säger att nästa modell av iPad Air kommer lanseras med en lägre prislapp. Kanske är det så att iPad Air blir motsvarigheten till iPhone SE när det kommer till tablets?

Som alltid så är detta bara ett rykte så det hela bör intas med en skopa salt, men det hade varit logiskt av Apple att ha tre olika prissättningar på sina olika iPad-modeller.

Källa: Digitimes

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.