Nu går det att dela din skärm i Facebook Messenger

Facebook Messenger är ett rätt trevligt verktyg för att hålla kontakten med nära och kära och gamla vänner.

Facebook har idag rullat ut en ny funktion som gör att vi kan dela vår skärm på vår iPhone så mottagaren vi har ett videosamtal med kan se skärmen. Detta kan vara användbart om man vill visa sin otekniska vän hur man gör något, eller om man vill visa lite bilder i kamera-albumet eller vad det nu kan tänkas vara. Som alltid med Facebook rullas deras uppdateringar ut i omgångar så det kan vara så att du ännu inte fått funktionen.

Vi har dock fått den och det fungerar helt klart bra både över WiFi och 4G och vi kan dela skärmen med upp till åtta personer samtidigt. Använder man Rooms så går det att dela skärmen med upp till 16 personer samtidigt.

Källa: Facebook

Skriven av Marcus Attefors

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.