Apple Camps är igång för barn som vill lära sig att skapa

Sommaren har varit lite sådär så vad passar då inte bättre än att lära ungarna att skapa olika saker på datorn?

Apple har dragit igång Apple Camps där barn mellan 8-12 år kan göra olika digitala program som är helt kostnadsfria. Varje projekt tar ungefär en timme att genomföra och man får tillgång till en aktivitetsbok. Det finns även livepass där varje projekt gås igenom och även ett frågepass där det går att ställa frågor om man har kört fast på vägen.

I de olika projekten kan man välja att skapa ett videoprojekt, det går att välja konst och designprojekt eller kodprojekt där man lär sig enkel programmering med hjälp av Swift Playgrounds. För att läsa mer och boka in era barn kan ni klicka er vidare till Apple.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.

Det är något speciellt när man lagar mat och går och hämtar lite örter som är odlade i hemmet. Men det kräver en hel del jobb och engagemang men det finns en lösning på det.

I år firar Urbanista 10 år som bolag. Vi har vant oss att se deras hörlurar och tillbehör överallt. Varesig det är på Ica Maxi eller den nya varuautomaten på Centralen i Stockholm. Vi har testat deras nytillskott Urbanista London True Wireless in-ear.

Xiaomi meddelar idag att de öppnar dörrarna till sin första fysiska Mi Store här i sverige i slutet på augusti.