Rykte: Apple slopar laddaren till iPhone 12 men vi får en flätad laddkabel istället

Som vi skrivit om tidigare så pekar flera olika rykten på att vi inte kommer få med en laddare i kartongen till iPhone 12 - men som plåster på såren får vi kanske en omgjord laddkabel istället.

Att Apple inte kommer skicka med laddare och hörlurar med iPhone har varit lite av en vattendelare. Vissa tycker det är toppen då de ändå inte använder dem och vissa tycker det är ren och skär idioti. Det har även ryktats om att laddkabeln som skickas med är av typen USB-C till Lightning och nu ser det ut som att sladden kommer vara lite annorlunda än tidigare kablar från Apple. Det är i en tweet från kontot DuanRui vi kan se en USB-C till Lightningkabel som är flätad istället för det vanliga plasthöljet som Apple normalt använder. De påstår att bilderna är slutresultatet vi kommer få med iPhone 12-serien och flätade kablar har en tendens att hålla lite längre vilket alltid är trevligt.

Om detta stämmer eller inte återstår att se i höst när Apple visar upp sina nya telefoner som ryktas lanseras först i oktober på grund av rådande läge med Corona.

Källa Twitter

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.