Xiaomi höll låda idag och visade upp två nya elsparkcyklar

Xiaomi vars produktportfölj är lika stor som tio Ullared har idag hållit låda och visat upp en rad nya produkter.

Som ni säkert inte har missat så är vi på redaktionen väldigt sålda på det här med elsparkcyklar och Xiaomi visade idag upp två nya modeller. Först ut har vi Mi Electric Scooter 1S som är den lite billigare modellen. Sparken kommer upp till 30 kilometer på en laddning och har en topphastighet på 25 km/h. Jämfört med M365 så utrustas denna med en digital display och har en något annorlunda design. Prislappen ligger på 4 990 kronor och går att förhandsboka idag.

Xiaomi visade även upp uppföljaren till M365 Pro som heter Mi Electric Scooter Pro 2 och den kommer med en motor på 300W, dubbelt bromssystem och den kan ta sig upp till 45 km på en laddning. Topphastigheten ligger på 25 km/h och den kommer att kosta 6 490 kronor och går att förhandsboka idag. Xiaomi meddelade även att de kommer lansera en specialmodell i av Pro 2 i samarbete med Mercedes-AMG Petronas.

Vill ni ta en titt på hela eventet och allt som presenterades går det att göra nedan och missa inte heller vår recension av M365 Pro.

Skriven av Marcus Attefors

Prenumerationstjänster blir allt mer populärt men prenumerationerna blir många och nu kanske Apple gör det lite lättare för oss.

Sonos högtalare är fullpackade med funktioner och en av dessa är röstassistenter som gör att vi slipper plocka upp telefonen för att byta låt.

Disney+ börjar närma sig lansering här i vårt avlånga land och nu går det att förbeställa tjänsten och spara lite pengar.

Foxconn visar ett stabilt resultat för andra kvartalet men väljer ändå att söka sig till ny mark för att undvika Trumps taxa i USA.

Industrisemestern är snart över och vi har en spännande höst att se fram emot men först skall vi blicka tillbaka.

Dave Lee som är mest känd för sin Youtube-kanal försöker hjälpa oss med svaret till den stora gåtan.