Macradion: Beer Googles

Ännu en vecka har gått och vi har hunnit få nya betor av iOS 14 och Marcus tror att Apple snart lanserar "the next big thing".

I detta avsnitt går Marcus igenom det senaste som lades till i beta två av iOS 14 och telefonen har minst sagt blivit mer ostabil sen första betan. Vi går även igenom Apples nästa stora produkt vilket är AR-glasögon, men frågan är vad vi skall ha dem till? Mathias har semester och har tagit kanske ett glas för mycket och snöar in sig ordentligt på sin nya router. Dennis och Marcus är besvikna på Greyhound och Dennis vill ha en ny mus.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Ming-Chi Kuo påminner oss om hur viktig den kinesiska marknaden är för Apple och deras försäljning.

Foxconn söker sommarjobbare inför massproduktion av iPhone 12-serien och ryktena om förseningar är nu verklighet.

För kostnaden av fem uppsättningar Mac Pro-hjul från Apple, så kan du få denna ryska specialare med Elon Musks autograf i titan.

Att inte kunna rulla runt sin nyinköpta Mac Pro är ju lite tråkigt och Apples egna hjul kostar en slant, men nu är räddningen här.

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Har du hoppat på iOS 14-betan till din iPhone så kan du nu komplettera med watchOS 7 om du känner dig sugen.