Apple släpper ny film om hur det är att jobba hemma

Så här i Corona-tider jobbar många av oss hemma och ens vanliga rutiner är minst sagt lite annorlunda nu.

Innan Corona så var ens rutiner ganska strikta. Klockan ringer tidigt man går upp och tar en dusch, klär på sig och fixar till sig, slänger i all hast i sig en macka och tar sig till jobbet. Apple har släppt en reklamfilm på cirka sex minuter som är väldigt lätt att relatera till hur livet att jobba hemma faktiskt är när man får en deadline mitt i familjekaoset.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.