Brydge släpper sina tangenbordsfodral med nordisk layout

De populära tangentborden från Brydge kommer nu i nordisk layout till de senaste iPad-modellerna.

Det är i ett pressmeddelande som de hyllade Brydge meddelar att deras tangentbord i aluminumfinish kommer med nordisk layout. Tangentborden kommer utrustade med bakgrundsbelysta tangenter, en batteritid på upp till 12 månader och funktionstangenter på översta raden så vi enkelt kan justera skärmstyrka och mycket annat på vår iPad. Tangentbordet har även en betraktningsvinkel på 0-180 grader.

Brydge kommer att släppa totalt tre tangentbord med nordisk layout som går att köpa till iPad 10,2", iPad Pro 11" samt iPad Pro 12,9". De säljs i två färger, silver och rymdgrå och det rekommenderade priset ligger på 1 499 kronor för det till iPad 10,2", 1 890 kronor för det till iPad Pro 11" och 2 190 kronor för det till iPad Pro 12,9". De kommer gå att köpa på bland annat MediaMarkt, Inet, Dustin, Lifestylestore, Macforum och Komplett.

Vill ni läsa mer om Brydge så går det att göra här.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Ett nytt batteri som påminner mycket om nuvarande MacBook Air och MacBook Pro har godkänts, och kan mycket väl antyda att vi är nära en MacBook med Apple Silicon.

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Vice VD för Apple Phil Schiller bär också ansvaret för marknadsföringen. Han startade sin karriär hos Apple redan 1987 och visat sig väldigt värdefull för bolaget. Nu belönas han att få komma in i den exklusiva klubben Apple Fellow.

Idag så släpptes iOS 14 beta 4 till utvecklare och vi har installerat den för att se vad som är ändrat eller nytt.

Idag meddelar Apple att iMac-serien uppdateras med ny hårdvara, men det ser inte ut att vara några ändringar på designen.