Nu kan du använda din GoPro HERO8 som webbkamera

Många kameratillverkare har börjat implementera stöd så vanliga kameror kan användas som webbkamera och nu har GoPro hoppat på samma tåg.

GoPro som tillverkar actionkameror har nu med sin GoPro HERO8 lagt till stöd så den kan användas som webbkamera till Mac. Det hela är fortfarande i beta och finns enbart till macOS än så länge. För att använda din HERO8 som webbkamera behöver du installera senaste betan på kameran samt ladda ned GoPro's desktopklient till din dator. Sen är det bara att ansluta kameran till din Mac via USB och anvönda den med Zoom, Skype, Teams eller annan valfri tjänst.

För att uppdatera din kamera till beta kan du hoppa vidare till GoPro's hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.