iPhone 12 kommer att vara mindre än iPhone SE (2020)

Macrumors har kommit över dummy-enheter på kommande iPhone 12-serien och storlekarna överraskar.

Apple förväntas lansera fyra modeller utav iPhone 12 i höst. Två modeller med Super Retina OLED och dubbla kameror i storlekarna 5.4 tum och 6.1 tum, sedan två Pro-modeller med Super Retina XDR 10-bits OLED och trippelkamera i storlekarna 6.1 tum och 6.7 tum. Macrumors har gjort en jämförelse efter att ha kommit över dummy-enheter föreställandes tre av Apples kommande iPhones. Dessa dummy-enheter eller attrapper är till för skaltillverkare så att de kan få ut sina produkter i samband med släppen. Macrumors såg snabbt till att ge oss en överblick på hur storlekarna skiljer sig åt mot många av de tidigare iPhone-modellerna.

Som vi ser på bilderna så är iPhone 12 med 5.4 tum lite mindre än årets iPhone SE och lite större än dess föregångare. Deras iPhone 12 Pro med 6.1 tum blir bara en aning större än iPhone X och mindre än fjolårets iPhone 11 på 6.1 tum. Huruvida iPhone 12 (Plus) med 6.1 tum skiljer sig får vi inte reda på utav Macrumors bilder utan att de gissningsvis blir i ungefär samma storlek. iPhone 12 Pro (Max) med 6.7 tum skiljer sig ytterst lite åt iPhone 11 Pro Max. Detta blir första gången Apple lanserar fyra modeller samtidigt och första gången vi kan få en iPhone i storlekarna 5.4 tum och 6.7 tum.

Källa och bilder: MacRumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
9 svar

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.