Recension: Aurik Elfriede gör att våra AirPods Pro sitter som berget

Har du köpt ett par AirPods Pro men tycker att de ramlar ut eller inte sitter helt perfekt?

Företaget Aurik Elfriede gör en drös med olika tillbehör till både iPhone och AirPods och vi har testat deras memory foam-proppar till AirPods Pro. Aurik Elfriede är för oss ett helt okänt företag och vi ramlade över deras proppar i en annons på Facebook. När de väl landade i brevlådan så slet vi av våra gamla proppar och satte på dessa. De fästs fast på precis samma sätt som med Apples egna proppar och eftersom de är gjorda av memory foam så formas de perfekt efter varje örongång oavsett hur den är skapt.

När vi först satte i dem så tyckte vi inte passformen var så himla bra men efter några sekunder så expanderade propparna och tätade till ordentligt. Våra AirPods Pro läcker ännu mindre ljud nu och brusreduceringen upplevs även bättre tack vare att de sluter ordentligt. Undertecknad tuggar en hel del tuggummi och det har varit ett problem för mig med AirPods Pro. När jag tuggar så hoppar hörlurarna sakta ut ur öronen varje gång jag tuggar. Det problemet är nu som bortblåst. Även när vi är aktiva och tränar så sitter dessa kvar i öronen riktigt bra och har inte en tendens att ramla ut. Propparna får även plats utmärkt i laddningsfodralet och behöver inte tas bort.

Öronpropparna går att köpa i två färger, svart och en lite gråvit färg och vi måste nog säga att vi gillar de svarta mest. De ger en liten färgklick till de annars kritvita hörlurarna. Vi fick även en liten förvaringsväska för hörlurarna och en borste som vi kan använda för att rengöra våra AirPods Pro. De säljs i tre olika storlekar eller så kan man köpa ett paket med alla storlekar. De som satt bäst i våra öron var medium, vilket vi även hade sen innan med de propparna som följde med våra AirPods Pro.

Aurik Elfriede har lyckats göra ett par proppar som höjer upplevelsen ordentligt. De sitter bättre, låter bättre och brusreduceringen blir även lite förbättrad. Propparna är gjorda av bra kvalité och de lyckas hålla priset lågt. Priset för ett paket med alla storlekar (small, medium, large) kostar 23 dollar och går att beställa direkt på deras hemsida.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
26 svar

Rumsligt ljud eller Spatial audio är en ny funktion till dina AirPods Pro tillsammans med iPhone eller iPad. Det ger ett 3D-audiovisuellt ljud som är väldigt uppslukande.

Saknar du att titta på högupplöst material på YouTube via din Apple TV 4K? Väntan är snart över då YouTube nu har bekräftat att det är på ingång.

Om du gillade de nya bakgrundsbilderna som kommer förinstallerade på nya iPad Air så kan du nu ladda ned dem.

Har du tappat kontrollen över hemskärmen på din iPhone och har sidor och åter sidor fulla med appar så har nu Apple lösningen.

Med alla nya färger som kom med iPad Air kan det vara svårt att bestämma vilken man vill ha. Nya videoklipp från en hands-on i Kina kan dock hjälpa till med beslutet.

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.