Nu kan alla som vill testa betan av iOS 14 och iPadOS 14

Samma dag som WWDC drog igång släppte även Apple utvecklarbetor av sina nya operativsystem men nu kan allmänheten också vara med och leka.

Apple har idag släppt public beta av iOS 14 och iPadOS 14 vilket betyder att du helt kostnadsfritt kan testa de nya operativsystemen. För att kunna uppdatera din iPhone eller iPad till betaversionen krävs det att du installerar en beta-profil från Apples hemsida. Vi har haft betan sedan start och trots att den är relativt stabil så rekommenderar vi inte att installera den på din vanliga telefon. Appar kan sluta fungera, batteriet laddas ur snabbare och telefonen kan starta om sig lite då och då. Vi kan även meddela att både BankID och Swish samt alla bank-appar fungerar.

Vill du installera betan på din iPad eller iPhone kan du klicka dig vidare till Apples hemsida och ladda ned profilen.

Källa: Apple

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.