Tom Hanks ger oss en inblick i den kommande krigsfilmen Greyhound

Imorgon, det vill säga fredag har Greyhound premiär på Apple TV+ och nu har Apple släppt en ny video.

Tom Hanks är rejält påläst kring andra världskriget och det är ingen hemlighet att han gillar att ta på sig sådana roller eller regissera dem. För ett tag sedan köpte Apple upp rättigheterna till filmen Greyhound där vi tar oss ut till havs under andra världskriget. Imorgon har filmen premiär på Apple TV+ och i videon nedan kan ni se lite material från filmen samtidigt som Tom Hanks berättar lite om den.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.