Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple's Independent Repair Provider Program kommer till Sverige

Apple meddelar idag via en pressrelease att de utökar sitt Independent Repair Provider Program. Programmet lanserades i USA under förra året och gjorde så både små och stora företag kan erbjuda reparationer av iPhone med originaldelar. Nu kommer programmet även till Kanada och 32 länder i Europa och Sverige är ett av dem. Alla nya företag kommer kunna göra utbildningen och den är då även helt kostnadsfri. För att ett företag skall vara behörigt att utföra iPhone-reparationer så krävs det att en anställd är Apple-certifierad tekniker.

Jeff Williams, Chief Operating Officer på Apple säger:

"Vi är glada att kunna utöka vårt Independent Repair Provider Program till fler platser i USA och till företag i olika delar av Europa och Kanada. När kunder behöver reparationer vill vi att de ska ha många olika alternativ som inte bara passar deras behov utan även garanterar deras iPhone-enheters säkerhet och kvalitet så att telefonerna går att använda så länge som möjligt.”

Vill ni läsa mer om programmet kan ni göra det här.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.