Amazon Prime börjar med användarprofiler

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Amazon Prime är en rätt trevlig streamingtjänst och framförallt är den billig om man registrerar sig för tjänsten via en Apple-enhet (29 kronor per månad). Men deras app har tyvärr lämnat en hel del att önska men nu blir den lite bättre tack vare deras stöd för användarprofiler. Vi kan skapa totalt sex olika profiler och det går att välja på vanliga konton eller barnkonto.

Uppdateringen har börjat rullat ut och vi har fått den både på våra Apple-enheter och Samsung TV.

Skriven av Marcus Attefors

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.