Macradion: Någon tar en stänkare

Industrisemestern är här och allt kring WWDC har lagt sig och nu har vi lite utrymme att prata om annat än just det.

I detta avsnitt av Macradion har Marcus förstått storheten med Xiaomi och deras smarta produkter och har gått all in på deras HomeKit-kompatibla enheter. Han har gjort hemmet smartare och tipsar nu alla småbarnsföräldrar eller tonårsföräldrar att göra samma sak. Dennis kanske slutar stå i kö på Coop och går över till scanning via mobilen och Mathias är sjukt besviken på att hans nya MacBook Pro för 30 000 inte har en SD-läsare (har han bott under en sten sedan 2016?).

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har blivit med webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts
Spotify
Acast

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.