Rykte: Då släpps AirPods 3

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.

AirPods lanserades i September 2016, i samband med höstens släpp utav iPhone 7. Andra generationens AirPods kom i slutet av Mars 2019 med snabbare H1 chip, ”Hej Siri” och längre taltid. Nu har Ming-Chi Kuo uttalat sig om när tredje generations förväntas komma och en hint om det nya utseendet. Tydligen är det laddningsetuiet som kommer att bli identiskt med storebror AirPods Pro.

Om det blir in-ear gummi eller samma hörlurar som tidigare nämns inte. Funktioner kommer fortsätta att skilja dem åt så som ”ANC” och nyligen presenterade ”Spatial Audio”. Ming-Chi Kuo avslöjar även att Apple kommer att släppa dessa AirPods första halvan utav 2021. Mycket troligt att det skulle kunna bli i slutet utav Mars, två år efter generation 2.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.