Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spotify lanserar nytt prenumerationsalternativ för par

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Familjeabonnemanget som Spotify erbjuder ger oss sex konton att strössla ut på våra respektive och barn. Priset ligger på 169 kronor per månad men nu har Spotify rört om lite i grytan. Är ni bara två i hushållet, eller är fler men barnen inte är redo för ett eget konto ännu så har Spotify nu lanserat alternativet Duo.

För 139 kronor i månaden får vi två konton och en delad spellista där du och din sambos mest lyssnade musik samlas. Duo är inget nytt utan har funnits på andra ställen i världen men är nu även lanserat i Sverige.

För att läsa mer och ändra abonnemang kan ni bege er till Spotify's hemsida.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.