Apple Arcade ändrar strategi

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Apple verkar ha ändrat sin strategi för Apple Arcade i ett försök att behålla abonnenter. Apple ska ha avbrutit kontrakten till vissa spel som fortfarande håller på att utvecklas när de nu skiftar strategi för plattformen. Enligt Bloomberg berättade en utvecklare till Apple Arcade i april att deras kommande spel inte uppfyllde Apples förväntningar på ”engagerande titlar”.

Apple ska tydligen visa större intresse för mer engagerande spel som gör att konsumenterna stannar längre på tjänsten än den kostnadsfria testperioden. Apple har enligt vissa källor spenderat upp till 5 miljoner dollar på Apple Arcade och verkar nu ha avslöjat sin framtida strategi.
Vid ett samtal med en utvecklare hade en representant från Apple givit ett specifikt exempel på spel som Apple vill fortsätta att se till sin plattform.
Nämligen Grindstone, ett pusselspel av Capybara Games som har många banor med gradvis svårighetsgrad.

Källa: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Batteristorlekarna har läckt ut för iPhone 12 Mini och iPhone 12 vilket kan vara anledningen till att vi ser tidiga testresultat som är lite sämre än väntat i olika benchmarks.

Apple presenterade äntligen iPhone 12 förra veckan och den kom med en del förbättringar mot iPhone 11 och veckans quiz ska testa vad ni minns om Apples senaste smartphone.

Det finns flera sätt att sälja din gamla iPhone både privat eller till ett företag. Vi har tagit reda på vad vi får betalt på respektive ställe.

Äntligen var den här! iPhone 12 lanserades med dunder och brak och en salongsberusad Dennis försökte förklara hur folket använder sina smarta högtalare i Macradion som handlade helt om eventet.

Den som har gått och väntat på iPad Air kommer nu äntligen att kunna förbeställa sitt exemplar hos Apple med ett leveransdatum.

Nu går iPhone 12 och iPhone 12 Pro att förboka. Vi har gått igenom alla operatörernas erbjudande och visar här hur du köper en ny iPhone billigast med abonnemang.