Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Här är benchmarks-resultaten för Mac Mini med A12Z

Utvecklare har nu börjat att få sina Mac Mini laddade med chippet A12Z och både bilder och benchmarks har börjat att dyka upp.

Under WWDC presenterade Apple sitt utvecklarkit i form av en Mac mini med A12Z som även sitter i årets iPad Pro. Nu har utvecklare börjat att få hem dessa och med det dyker de sedvanliga benchmarks-resultaten upp på nätet. Det verkar som att Apple har underklockat chippet från 2.5ghz till 2.4ghz och man får även ta i beaktning att allt körs igenom Apples emuleringsprogram Rosetta 2 vilket bidrar till viss kraftförminskning.
Genomsnittet i Geekbench från flertalet försök ligger på runt 811 för singelkärnigt och 2,871 för flerkärnigt.

Twitter-användaren Adrian Thomas är en utav många utvecklare som under dagen har postat bilder på sina nyanlända utvecklarkit.

Källa: MacRumors
Bild: Adrian Thomas

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.