Här är benchmarks-resultaten för Mac Mini med A12Z

Utvecklare har nu börjat att få sina Mac Mini laddade med chippet A12Z och både bilder och benchmarks har börjat att dyka upp.

Under WWDC presenterade Apple sitt utvecklarkit i form av en Mac mini med A12Z som även sitter i årets iPad Pro. Nu har utvecklare börjat att få hem dessa och med det dyker de sedvanliga benchmarks-resultaten upp på nätet. Det verkar som att Apple har underklockat chippet från 2.5ghz till 2.4ghz och man får även ta i beaktning att allt körs igenom Apples emuleringsprogram Rosetta 2 vilket bidrar till viss kraftförminskning.
Genomsnittet i Geekbench från flertalet försök ligger på runt 811 för singelkärnigt och 2,871 för flerkärnigt.

Twitter-användaren Adrian Thomas är en utav många utvecklare som under dagen har postat bilder på sina nyanlända utvecklarkit.

Källa: MacRumors
Bild: Adrian Thomas

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.