Här är benchmarks-resultaten för Mac Mini med A12Z

Utvecklare har nu börjat att få sina Mac Mini laddade med chippet A12Z och både bilder och benchmarks har börjat att dyka upp.

Under WWDC presenterade Apple sitt utvecklarkit i form av en Mac mini med A12Z som även sitter i årets iPad Pro. Nu har utvecklare börjat att få hem dessa och med det dyker de sedvanliga benchmarks-resultaten upp på nätet. Det verkar som att Apple har underklockat chippet från 2.5ghz till 2.4ghz och man får även ta i beaktning att allt körs igenom Apples emuleringsprogram Rosetta 2 vilket bidrar till viss kraftförminskning.
Genomsnittet i Geekbench från flertalet försök ligger på runt 811 för singelkärnigt och 2,871 för flerkärnigt.

Twitter-användaren Adrian Thomas är en utav många utvecklare som under dagen har postat bilder på sina nyanlända utvecklarkit.

Källa: MacRumors
Bild: Adrian Thomas

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.