Rykte: Ingen laddare eller hörlurar i kartongen till nästa iPhone

Vi skrev förra veckan om att det ryktas att en 20W-laddare skall följa med i kartongen till iPhone 12-serien men nu ser det ut som att lådan kommer att vara tom.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som nu dementerar ryktena och säger att Apple istället kommer slopa både hörlurar och laddare i kartongen till de kommande iPhone-modellerna. Istället så kommer kunder kunna köpa en ny 20W-laddare separat. Senare i år kommer Apple sluta tillverka både 5W-laddaren och 18W-laddaren enligt Kuo. Han säger dock att Apple kommer skicka med en USB-C till Lightningkabel i kartongen.

Om detta stämmer återstår att se, men för egen del hade det inte gjort något om de inte skickade med hörlurar och laddare då jag själv inte använder dem.

Källa: MacRumors
Tack för tips BlackSmp

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.