Rykte: Ingen laddare eller hörlurar i kartongen till nästa iPhone

Vi skrev förra veckan om att det ryktas att en 20W-laddare skall följa med i kartongen till iPhone 12-serien men nu ser det ut som att lådan kommer att vara tom.

Det är Apple-analytikern Ming-Chi Kuo som nu dementerar ryktena och säger att Apple istället kommer slopa både hörlurar och laddare i kartongen till de kommande iPhone-modellerna. Istället så kommer kunder kunna köpa en ny 20W-laddare separat. Senare i år kommer Apple sluta tillverka både 5W-laddaren och 18W-laddaren enligt Kuo. Han säger dock att Apple kommer skicka med en USB-C till Lightningkabel i kartongen.

Om detta stämmer återstår att se, men för egen del hade det inte gjort något om de inte skickade med hörlurar och laddare då jag själv inte använder dem.

Källa: MacRumors
Tack för tips BlackSmp

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.

Igår fick åtta app- och spelutvecklare ta emot Apple Design Award och två av dem är svenskar.