InvisibleShield vill att vi skall hålla telefonerna rena från bakterier

Telefonen är en av de smutsigaste prylarna vi har och InvisibleShield har nu lanserat ett liten enhet som håller våra prylar borta från otrevliga bakterier.

InvisibleShield UV Sanitizer är en liten enhet som vi kan placera vår iPhone, AirPods, bilnycklar och mycket mer i som steriliserar sakerna via UV-lampor. Enligt InvisibleShield skall 99,9 procent av de vanligaste ytbakterierna försvinna och hela processen tar ungefär fem minuter. Vi placerar vår iPhone i enheten, trycker på startknappen och sedan påbörjas steriliseringen. På framsidan har enheten lampor som visar hur lång tid det är kvar och när det är klart kan vi njuta av vår rena mobil.

I sitt pressmeddelande skriver Gavin Slevin, Europachef på ZAGG:

"Vi vill hjälpa våra kunder att hålla sig skyddade mot de skadliga bakterierna de möter dagligen. Mobiltelefonerna är med överallt i våra liv och blir därför en källa till bakterier. Att desinficera en telefon kan vara besvärligt och kräva rengöringsprodukter som inte alltid rekommenderas av tillverkarna och som kanske inte heller täcker telefonens svåråtkomliga områden. InvisibleShield UV Sanitizer skapades för att hjälpa till att lösa detta problem."

Prislappen för InvisibleShield UV Sanitizer är 499 kronor och den går att köpa direkt hos Zagg, eller hos bland annat Tele2, Telenor, Inet, Dustin och MediaMarkt.