InvisibleShield vill att vi skall hålla telefonerna rena från bakterier

Telefonen är en av de smutsigaste prylarna vi har och InvisibleShield har nu lanserat ett liten enhet som håller våra prylar borta från otrevliga bakterier.

InvisibleShield UV Sanitizer är en liten enhet som vi kan placera vår iPhone, AirPods, bilnycklar och mycket mer i som steriliserar sakerna via UV-lampor. Enligt InvisibleShield skall 99,9 procent av de vanligaste ytbakterierna försvinna och hela processen tar ungefär fem minuter. Vi placerar vår iPhone i enheten, trycker på startknappen och sedan påbörjas steriliseringen. På framsidan har enheten lampor som visar hur lång tid det är kvar och när det är klart kan vi njuta av vår rena mobil.

I sitt pressmeddelande skriver Gavin Slevin, Europachef på ZAGG:

"Vi vill hjälpa våra kunder att hålla sig skyddade mot de skadliga bakterierna de möter dagligen. Mobiltelefonerna är med överallt i våra liv och blir därför en källa till bakterier. Att desinficera en telefon kan vara besvärligt och kräva rengöringsprodukter som inte alltid rekommenderas av tillverkarna och som kanske inte heller täcker telefonens svåråtkomliga områden. InvisibleShield UV Sanitizer skapades för att hjälpa till att lösa detta problem."

Prislappen för InvisibleShield UV Sanitizer är 499 kronor och den går att köpa direkt hos Zagg, eller hos bland annat Tele2, Telenor, Inet, Dustin och MediaMarkt.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
5 svar

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.