Apple TV-appen ger oss plötsligt mer av det vi önskar

Det tycks som Apple lyssnat på sina användare eller alternativt Macradion och ger oss vad vi önskat.

När undertecknad gick in i TV-appen i morse för att se ett nytt avsnitt av det underbara Central Park upptäcktes även fler ändringar. Apple har valt att dela upp innehållet mer. Nu har vi ikoner för att visa innehållet från Apple TV+, hyr och köpfilm samt tillgängliga erbjudanden. Deras eget innehåll tar mer plats och fått fler rader vi kan navigera oss igenom.

Dessutom ligger måndagens WWDC-keynote inlagd i appen så att vi kan lägga till den i vår 'Nästa-lista'. I mobilappen har vi dessutom fått en nedladdningsknapp i form av ett moln och en pil på Apples innehåll, som gör att avsnittet eller filmen vi laddar ner läggs till i vårt bibliotek under fliken Hämtat.

Det är ett steg i rätt riktning och hoppas vi får se egna flikar för allt detta i toppen i ATV-appen med nästa tvOS.

Källa: Apple TV+

Skriven av Dennis Klarin

Det här med smarta ringklockor med en inbyggd kamera är verkligen trevligt och vi har testat Ring Video Doorbell 3.

Att automatisera och göra hemmet smart är riktigt kul men kostnaden kan dra iväg och i den här guiden skall vi säkra upp hemmet för att göra det tryggt för de minsta och tonåringarna för en relativt billig peng.

Det här med lösenord är tråkigt men ack så viktigt för att ens konto inte skall bli kapat.

Ett av världens största bolag har äntligen börjat rulla ut stöd för användarprofiler i sin streamingtjänst Amazon Prime.

Ming-Chi Kuo har kollat i sin spåkula om tredje generations AirPods och avslöjar när de är tänkta att lanseras.