Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple TV-appen ger oss plötsligt mer av det vi önskar

Det tycks som Apple lyssnat på sina användare eller alternativt Macradion och ger oss vad vi önskat.

När undertecknad gick in i TV-appen i morse för att se ett nytt avsnitt av det underbara Central Park upptäcktes även fler ändringar. Apple har valt att dela upp innehållet mer. Nu har vi ikoner för att visa innehållet från Apple TV+, hyr och köpfilm samt tillgängliga erbjudanden. Deras eget innehåll tar mer plats och fått fler rader vi kan navigera oss igenom.

Dessutom ligger måndagens WWDC-keynote inlagd i appen så att vi kan lägga till den i vår 'Nästa-lista'. I mobilappen har vi dessutom fått en nedladdningsknapp i form av ett moln och en pil på Apples innehåll, som gör att avsnittet eller filmen vi laddar ner läggs till i vårt bibliotek under fliken Hämtat.

Det är ett steg i rätt riktning och hoppas vi får se egna flikar för allt detta i toppen i ATV-appen med nästa tvOS.

Källa: Apple TV+

Skriven av Dennis Klarin

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.