Apple TV-appen ger oss plötsligt mer av det vi önskar

Det tycks som Apple lyssnat på sina användare eller alternativt Macradion och ger oss vad vi önskat.

När undertecknad gick in i TV-appen i morse för att se ett nytt avsnitt av det underbara Central Park upptäcktes även fler ändringar. Apple har valt att dela upp innehållet mer. Nu har vi ikoner för att visa innehållet från Apple TV+, hyr och köpfilm samt tillgängliga erbjudanden. Deras eget innehåll tar mer plats och fått fler rader vi kan navigera oss igenom.

Dessutom ligger måndagens WWDC-keynote inlagd i appen så att vi kan lägga till den i vår 'Nästa-lista'. I mobilappen har vi dessutom fått en nedladdningsknapp i form av ett moln och en pil på Apples innehåll, som gör att avsnittet eller filmen vi laddar ner läggs till i vårt bibliotek under fliken Hämtat.

Det är ett steg i rätt riktning och hoppas vi får se egna flikar för allt detta i toppen i ATV-appen med nästa tvOS.

Källa: Apple TV+

Skriven av Dennis Klarin

Sexton europeiska reklambyråer med koppling till både Facebook och Google kritiserar Apples iOS 14 för att försvåra för deras verksamhet.

Enligt en läcka på Twitter har Apple en prototyp som påminner om Samsungs DeX med macOS som operativsystem.

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Apples utvecklarkonferens WWDC är över för denna gång men är vi nöjda eller besvikna? Det är den stora frågan.

Har du ett familjeabonnemang fast ni bara är två i hushållet så går det nu att komma lite billigare undan.

Apple Arcade debuterade tillsammans med iOS 13 förra hösten och verkar ha det svårt att behålla sina abonnenter, så nu ändras strategin.